VNG Jaarcongres 2025 komt naar Brainport Eindhoven

Eindhoven is volgend jaar samen met de andere 20 Brainportgemeentes en provincie Noord-Brabant gastregio voor het VNG Jaarcongres. Het tweedaagse congres vindt plaats op 17 en 18 juni 2025. We ontvangen dan zo’n 3000 bezoekers; gemeentebestuurders, gemeenteambtenaren en vertegenwoordigers van rijk en provincie.

Burgemeester Jeroen Dijsselbloem is trots dat de 21 gemeenten en de provincie samen het congres organiseren. Het VNG Jaarcongres biedt onze regio de mogelijkheid om het verhaal van Brainport te vertellen. Een regio waar het fijn wonen, werken en leven is en waar we hecht samenwerken aan innovatieve oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke vraagstukken. Dat is goed nieuws voor de economie. Maar het stelt ons als regio ook voor grote uitdagingen. Die treden we tegemoet met onze inwoners, het bedrijfsleven, het onderwijs en maatschappelijke partners. We nodigen alle VNG-congresbezoekers uit om met ons mee te denken. Want samen maken we hier de toekomst.

Het is de verwachting dat het organiseren van het VNG Jaarcongres veel oplevert voor diverse partijen, zoals horeca, toerisme, middenstand en hoteliers in de hele regio.

Meer informatie vind je in het persbericht VNG Jaarcongres 2025 komt naar Brainport Eindhoven.

Stel je vraag