Stem op jouw favoriete Social Designer

Dit jaar zijn 4 jonge designers genomineerd voor de Social Design Talent Award. Een raadsprijs die jaarlijks tijdens de Dutch Design Week wordt uitgereikt aan een afstudeerder in Eindhoven die werkt aan een project met maatschappelijke relevantie. Een jury bepaalt wie de award wint. Nieuw dit jaar is de publieksfavoriet. Je kunt een stem uitbrengen op jouw favoriet.

De genomineerden maken kans op een prijs van €10.000,- om hun project te realiseren. Gemeente Eindhoven helpt hierbij door het maken van de connecties met het bedrijfsleven. 

Social design

Een social designer gebruikt ontwerp-methoden om complexe sociaal-maatschappelijke problemen aan te pakken. Mensen staan daarbij centraal. Bij social design draait het om het begrijpen van de belangen en de behoeften en het vertalen naar oplossingen. Vaak leidt social design tot nieuwe perspectieven en inzichten rondom inclusie, wonen, mobiliteit, duurzaamheid en zorg.

Stemmen

Op www.ondernemendeindhoven.nl/sdta vind je meer uitleg over social design en video’s van de genomineerden en kun je stemmen op jouw favoriet.  

Van links naar rechts, van boven naar beneden:  De vier social designers die kans maken op de Social Design Talent Award 2024 zijn  Vere Vreeswijk, Sophie Smits, Poorvi Garag, Remke Timmermans

Van links naar rechts, van boven naar beneden de vier social designers die kans maken op de Social Design Talent Award 2024: Vere Vreeswijk, Sophie Smits, Poorvi Garag, Remke Timmermans

Stel je vraag